Vaše rady a tipy > Jedlá a nápoje

Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

napísal/a , počet videní: 564

Vyskúšate chutný cviklovo-rukolový šalát, ako stvorený na jarnú očistu!

Potrebujeme
2 veľké cvikle
1 balenierukoly
1 baleniesyr parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“
1 hrsťvlašských orechov „Naše BIO“
4 lyžiceolivového oleja „BILLA Premium extra virgin“
6 ksčervených reďkoviek
soľ, čierne korenie
4 kscelozrnného pečiva
4 porcií 15 minút prípravy 60 minút varenia / pečenia

Postup

Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky.

Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom.

Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.




Komentáre